Fischer My Ranger Free 110

En allsidig lättviktspjäxa utrustad med allt Fischer har att erbjuda när det kommer till att göra en mångfacetterad pjäxa för dig att använda vart som helst, när som helst. Gå läget är lätt att använda och GripWalk Vibram® sulan ger dig friheten att gå runt vart som helst på berget utan att känna dig osäker att halka, allt för en roligare dag på berget!

Hög prestanda

Ställ in den diskreta och integrerade Hike Ski-spännet i manschetten till Ski-läget för Ranger Free's ultra stabila 110 flex för att maximera din skidåkning. Den slanka 99mm lästen och kolfiberförstärkta Grilamid-skalet garanterar en snygg passform och säker känsla vid vilken hastighet som helst.

Utmärkt att gå i

När de bästa åken väntar på andra sidan berget är Ranger Frees utmärkta gångbarhet en skidåkare bästa vän. Växla den integrerade spännet på manschetten till Walk-läge för en utmärkt rörelse framåt. GripWalk-sulan ger en effektiv framåt och uppåtgående kraft för att korsa stenar eller is.

Imponerande låg vikt

Lägre vikt sparar värdefull energi i backar eller långa turer. Varje komponent i Ranger Free har granskats och trimmats ner för att nå en imponerande låg vikt på 1540 gram.

6 799 kr


Från 343 kr per månad.
  • 2 296 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
  • 1 163 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
  • 596 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
  • 343 kr - Dela upp betalningen på 24 månader

Produktfakta

KönDam
Vikt i gram1500
PjäxbreddMedium
PjäxkategoriFriåkning/Topptur
Kompatibel med TechbindningJa
Gåläge på pjäxaJa
Gummisula på pjäxanJa
Vilken bindning passar den tillTech och vanlig alpinbindning