Afterski på Scandic

Afterski på Scandic

Slut i Lager
50 kr
Inkl. moms

Helgen den 18-20 november är det dags för vårt årliga skidtest i Luossabacken. Under hösten har Höjdmeter fyllt 10 år och vi har genomfört en flytt till nya lokaler i Nya Kiruna Centrum. Så vi vill passa på att under lördagen den 19/11 bjuda våra kunder, leverantörer, hang-arounds, fans och även fiender till en middag på Scandic. Det är 100 platser och det är först till kvarn som gäller. Höjdmeter bjuder på en vegetarisk hamburgertallrik och under middagen så är det underhållning i form av föreläsningar och skidfilmer. Efter middagen så visar vi Nicolai Schirmers nya film, Wavy2 och sedan fortsätter kvällen med livemusik och fest resten av kvällen. För filmer och underhållning tar vi en symbolisk summa på 50:-. Anmäl er nu för vinterns stora avspark i Kiruna och Höjdmeter kombinerade födelsedags- och inflyttningsfest! Biljetter uthämtas på Höjdmeter butik från måndag den 14:e nov i Nya Kiruna Centrum. Dessa biljetter gäller för middagen, film och även till efterfesten med livemusik.

 

För alla er som missar middagen och filmen men gärna vill hänga med på kvällens fest med livemusik så kan ni anmäla er även till det kostnadsfritt. Biljett uthämtas på Höjdmeters butik i Nya Kiruna Centrum. Dessa biljetter gäller endast för efterfesten med livemusik som börjar efter middagen och filmen.

Afterski på Scandic

 

Inga recensioner

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare