Atomic Backland Carbon

Atomic Backland Carbon

I Lager
6 999 kr
Inkl. moms

Atomic Backland Carbon pjäxa kommer med ett förstärkt skal, en styv tunga och en stödjande liner som gör dem robusta med fantastiska utför egenskaper. Innerskon är också perforerat under för stor andningsförmåga. Friktionsfri Pivot, snabb klick Tongue system och Free/Lock 2,0 mekanism som möjliggör en otrolig 74 ° av episka naturliga rörelser. Till skillnad från alla andra Touring pjäxor, är Backland också packad med Atomic alpinpjäx-teknik som memoryfoam för att göra dem super bekväma, och en kolfiber ryggrad för kraftfull skidåkning. Alla toppas med ett kors snörnings system som sveper runt foten säkrare än någonsin och en böjd sula för bättre klättring (hård tunga installerat).

Från och med iår så säljer vi inte pjäxor via vår hemsida. Vi tycker att alla borde gå till en bra skidbutik som kan pjäxor och prova ut det som passar just din fot. Spara dig både pengar och tid och gå till en speciallist. Vill du ha tips på bra butiker om du inte bor i Kiruna så släng iväg ett mail så svarar vi dig. 

Storlek

 
AE5020260-265
Inga recensioner

Kunder som köpt denna produkt har även köpt:

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare