Fischer Ranger Free 130

Fischer Ranger Free 130

I Lager
7 499 kr
Inkl. moms

Topp-prestanda med allt det senaste från Fischer gör dessa pjäxor till din bästa vän oavsett var på berget du tar dig. Lätt och smidig med en prestandaorienterad passform och en kolfiberförstärkt manchett ger dig ännu mer stabilitet. GripWalk Vibram® sulorna och gåläget ger dig en sann all-rounder.

Hög prestanda

Ställ in den diskreta, integrerade Hike Ski-spännet i manschetten till Ski-läget på Ranger Free's ultra stabila 130 flex för att maximera din skidåkning. Den slanka 99mm lästen och kolfiberförstärkta Grilamid-skalet garanterar en snygg passform och säker känsla vid vilken hastighet som helst.

Utmärkt att gå i

När de bästa åken väntar på andra sidan berget är Ranger Frees utmärkta gångbarhet en skidåkare bästa vän. Växla den integrerade spännet på manschetten till Walk-läge för en utmärkt rörelse framåt. GripWalk-sulan ger en effektiv framåt och uppåtgående kraft för att korsa stenar eller is.

Imponerande låg vikt

Lägre vikt sparar värdefull energi i backar eller långa turer. Varje komponent i Ranger Free har granskats och trimmats ner för att nå en imponerande låg vikt på 1540 gram

Storlek
  • 25.5
  • 26.5
  • 27.5
  • 28.5
  • 29.5

 
Kön
Herr
Vikt i gram
1540
Pjäxbredd
Medium
Pjäxkategori
Friåkning/Topptur
Gummisula på pjäxan
Ja
Kompatibel med Techbindning
Ja
Gåläge på pjäxa
Ja
Vilken bindning passar den till
Tech och vanlig alpinbindning
FI-ranger130-265
Inga recensioner

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare