Fischer Ranger Free 130

Topp-prestanda med allt det senaste från Fischer gör dessa pjäxor till din bästa vän oavsett var på berget du tar dig. Lätt och smidig med en prestandaorienterad passform och en kolfiberförstärkt manchett ger dig ännu mer stabilitet. GripWalk Vibram® sulorna och gåläget ger dig en sann all-rounder.

Hög prestanda

Ställ in den diskreta, integrerade Hike Ski-spännet i manschetten till Ski-läget på Ranger Free's ultra stabila 130 flex för att maximera din skidåkning. Den slanka 99mm lästen och kolfiberförstärkta Grilamid-skalet garanterar en snygg passform och säker känsla vid vilken hastighet som helst.

Utmärkt att gå i

När de bästa åken väntar på andra sidan berget är Ranger Frees utmärkta gångbarhet en skidåkare bästa vän. Växla den integrerade spännet på manschetten till Walk-läge för en utmärkt rörelse framåt. GripWalk-sulan ger en effektiv framåt och uppåtgående kraft för att korsa stenar eller is.

Imponerande låg vikt

Lägre vikt sparar värdefull energi i backar eller långa turer. Varje komponent i Ranger Free har granskats och trimmats ner för att nå en imponerande låg vikt på 1540 gram

7 499 kr


Från 375 kr per månad.
  • 2 529 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
  • 1 279 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
  • 654 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
  • 375 kr - Dela upp betalningen på 24 månader

Produktfakta

KönHerr
Vikt i gram1540
PjäxbreddMedium
PjäxkategoriFriåkning/Topptur
Kompatibel med TechbindningJa
Gåläge på pjäxaJa
Gummisula på pjäxanJa
Vilken bindning passar den tillTech och vanlig alpinbindning