Pomoca  Free Pro 2.0 r2c 123mm

Pomoca Free Pro 2.0 r2c 123mm

I Lager
2 799 kr
Inkl. moms

Free Pro är Pomocas dedikerade stighud utvecklad för friåkning och tillgodoser flera olika behov: breda skidor, olika tips, twin tips, extrem rocker, krav på minimal storlek, rörelsefrihet, bra grepp såväl som bra glid. Free Pros egenskaper sparar energi under topptur vilket ger extra kraft till utförsåkningen. Med det nya, ultrafina och lätta membranet kan stighuden till och med rullas upp i fickan. Tack vare ny forskning på Innsbruck FS2A, kan Pomocas Race-teknologier integreras vilket ger oöverträffat glid.

 

Storlekar
XS= 145-160cm 
S= 155-170cm 
M= 165-180cm
L= 175-190cm
XL= 185-200cm

Färg
  • Pink
Storlek
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

 

Specifikation
- Material: 70% Mohair/30% Nylon

Grip
Pomoca har utvecklat material och vävteknik för att kombinera glid och hållbarhet med optimalt grepp. Med kontrollerad produktion och infästning av fibern blir Pomocas stighudar mycket stabila under alla förhållanden och under hela stighudens livslängd.

Ever Dry 3.0
Ever Dry 3.0 är Pomocas största framsteg avseende miljön. Det är den första behandlingen för stighudar som inte innehåller perfluorkolväte, en kemikalie som 2017 visade sig vara miljöfarlig. Ever Dry 3.0 används på alla Pro Mohair stighudar, de första PFC-fria stighudarna på marknaden.

SSUL
Med SSUL har Pomoca minskat vikten och stighudens storlek med bibehållen prestanda.

Glide Pro
Pomoca har utvecklat en ny, mycket högkvalitativ Glide Pro-behandling. Med Glide Pro får stighuden exceptionellt ökade glidegenskaper för prestationer på tävlingsnivå.

129068048-1000
Inga recensioner

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare