Tack för du handlar på Höjdmeter.se

  • FRI FRAKT ÖVER 499:-

  • VI ARBETAR MED HÖG KOMPETENS OCH VÅRAT MÅL ÄR ATT ALLTID HA BÄSTA SERVICE.

  • TRYGGA BETALNINGAR MED SVEA (KORT, FAKTURA, SWISH ELLER DELBETALA)

Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla från oss och erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi försöker alltid flexibla och lösa situationer som kan uppstå för att du ska få så mycket tid och nytta med dina produkter. Vi har som mål att alla våra kunder ska känna sig nöjd med vår service och kunskap. Höjdmeter.se har även en fysisk butik i Kiruna.

Vi har som mål att höja er upplevelse oavsett om det gäller skidåkning, löpning eller vara ute i naturen.

Är det något du funderar på kontakta oss gärna på 0980 - 82200 eller info@hojdmeter.se

PRISER
Priserna inkluderar mervärdesskatt/moms som för närvarande är 25% (böcker 6%, livsmedel 12%). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar etc. Dessa meddelas i så fall innan leverans.

BETALNING 

Du kan betala med VISA, Mastercard och via Bank. Du kan delbetala och betala via faktura. Vi har betalningar via Svea Webpay. 

 

Faktura 
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Höjdmeter.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

 

Delbetala
Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarandekredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos BUTIKSNAMN. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv räntavid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Läs mer om allmänna villkoren på:
http://www.sveawebpay.se/kontovillkor


FRAKT
Alla leveranser över 499kr är fraktfriaLEVERANSER 
Leveranser sker med Postnord, Bussgods, Schenker eller hämtas upp i vår butik på Bergmästaregatan 2 i Kiruna. Alla produkter skickas normalt samma dag skulle en leverans bli försenad så kontaktar vi alltid dig. Leveranstiden är ca 1 - 5 dagar.  Skidor levereras med Bussgods och Bring. Aviseringar sker alltid via epost eller sms.

EMBALLAGE

Vi använder i största möjliga mån återvunna kartonger och emballage. Detta är ett steg i vårat miljötänk för att fortsätta ha en natur och årstider att vistas och träna i.BYTE / RETURER / ÅNGERRÄTT
Du har full bytes/returrätt inom 14 dagar.  Villkoret är förstås att du inte har använt varan. Bytesrätt gäller inte heller på monterade skidor.  E-posta oss på info@hojdmeter.se och ange vilken order ärendet gäller (ordernummer) samt eventuellt vad du önskar byta emot. Vid byte skickar vi dig den vara du önskar byta emot, vid retur sätter vi in pengarna på ditt konto, var noga med att ange alla nödvändiga kontouppgifter. Faktura/kvitto skall medfölja returvaran. REKLAMATION
Ta alltid kontakt med oss vid eventuell reklamation. 

GARANTIER
Hos oss gäller de garantier som respektive varumärke har satt.

PRIS
Vi arbetar hela tiden för att rätt produkt ska ha rätt pris. 

 

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss:

HÖJDMETER AB

556893-92143

info@hojdmeter.se
0980 - 82200
http://www.facebook.com/hojdmeter 
http://www.instagram.com/hojdmeterProdukten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare