Produkter från märket Dynafit

Lätthet, prestanda, snabbhet, teknik

Dynafit är ett varumärke för dedikerade bergsidrottare (passionerade skid- bergsklättrare i vinter och bergslöpare sommaren) som strävar efter att förse sig med de mest innovativa, högsta kvalitativa redskapet tillgängliga. Lätthet, hastighet, prestanda och teknik är de kärnvärden som förknippas med Dynafit, och varje process och produkt kännetecknas av dessa kännetecken. Dynafit har hängivit sig själv till toppen av berget  genom att stödja de konkurrenskraftiga idrottare som konfronteras med de mest krävande utmaningarna under sina aktiva, alpin sysselsättningar.

Därför är alla material, tyger och färdiga produkter noga utvalda, testade och integreras i nära samarbete med idrottare och mountain sport experter innan våra produktchefer godkänner dem för övergång. Dynafit vet ingen kompromiss våra produkter måste tåla en stor bredd av villkor, inklusive de påträffades under krävande expeditioner.

Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare