Luossabacken 17-19 nov 2023

Fredag

Pre-ski med Höjdmeter 18:00 - 21:00 Fri entré - Plats: I butiken

Anders Karkea

LiveMusikQuiz med Karkea i butiken.

Höjdmeter, Sveriges ledande butik inom alpina äventyr, bjuder in till Pre-ski. Kom och ladda inför den Svenska Fjällpremiären med butiksmys, livemusik-quiz med Andreas Karkea, skidmingel samt snacks och dryck. Fina priser och gött häng utlovas!

Patagonias Worn Wear kommer till fjällpremiären i år!

Patagonia Worn Wear

Vår Worn Wear-hörna välkomnar alla att ta med sig ett plagg i behov av reparation, oavsett märke. Under fredagen hittar ni oss hos Höjdmeter och under lördagen och söndagen finns vi på plats i Luossabacken.

Det bästa vi kan göra för vår planet som enskilda konsumenter är att använda våra grejer längre. Den enkla handlingen av att förlänga våra plaggs livslängd genom att vårda och laga dem minskar behovet av att köpa nya grejer - och på det sättet undvika koldioxidutsläppen, restavfallet och vattenåtgången som uppstår vid nyproduktion.

Sväng förbi vår Worn Wear-hörna under Skidtest-helgen med dina trasiga dragkedjor, knappar, revor, hål och annat (vi fixar plagg från alla varumärken). Vi visar dig gärna också hur du själv kan göra enkla lagningar för plagg som kan leva och användas länge till.

Patagonias Worn Wear-team kommer att erbjuda kostnadsfria reparationer under helgen. Först till kvarn gäller! Vi kan tyvärr inte laga väskor, tält, sovsäckar eller skor. En reparation per person. 

Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare