Förmånscykel via Höjdmeter

Alla företag större eller mindre kan ge sina anställda möjlighet att leasa en cykel. Det är helt kostandsneutralt för företaget och enkelt att ansöka. På Höjdmeter erbjuder vi förmånscyklar i samarbete med BusinessBike. Hos oss är hela sortimentet, alla cykelmodeller och märken, möjliga att köpa som förmånscykel. Med förmånscykel kan du spara upp till 45% av vad det kostar att köpa en cykel privat, detta tack vare att kostnaden för cykeln dras av på din bruttolön.

En förmånscykel leasar du i 36 månader och därefter väljer du själv om du vill köpa loss cykeln eller lämna tillbaka den. Till förmånscyklar via Businessbike ingår alltid en heltäckande (kanske Sveriges bästa och mest kompletta) försäkring som täcker allt ifrån stöld till lagningar och reparationer. utan åldersavdrag eller självrisk. Du har också möjlighet att välja till ett förmånligt servicepaket. Vi levererar alla cyklar hem till vår butik och justerar in den för att vara klar att hämta ut. Vill du ha den skickad kontakta oss så hittar vi en lösning på det med. 

Vi arbetar idag med cykelmärken som Trek, Scott, Giant, Orbea, Bergamont, Merida, Skeppshult, Crescent, Monark. 

Försäkring

Varje cykel inkluderar marknadens bästa försäkring i form av helförsäkring med mobilitetsgaranti 

  • Alltid 0 kr självrisk, inga åldersavdrag och alltid nyvärde.
  • Försäkringen är helt skräddarsydd för BusinessBike och kommer från vår försäkringspartner Europeiska ERV som är en del av den tyska försäkringskoncernen ERGO Group. Gruppen har lång erfarenhet av försäkringar av förmånscyklar på marknader i Europa och är också en av de största försäkringsaktörerna i Europa

BusinessBike inkluderar marknadens enda heltäckande försäkring i form av helförsäkring med mobilitetsgaranti – alltid 0 kr självrisk, inga åldersavdrag och alltid nyvärde! Försäkringen inkluderar bland annat stöld av cykel och delar såsom batteri, samt skador på grund av vandalism, oavsett hur gammal cykeln är. Skulle den anställdes cykel exempelvis bli stulen, är det alltså bara att hämta ut en ny, helt utan extra kostnad. Försäkringen är giltig i hela Europa och både för nyttjande i tjänst och privat! Faktum är att den är helt skräddarsydd för förmånscykeln och för BusinessBike, vilket gör att vi täcker långt fler händelser än en vanlig försäkring på marknaden.

Med vår mobilitetsgaranti ersätter vi utlägg för transportkostnader om en olycka inträffar när den anställde cyklar och inte kan ta sig därifrån med cykeln, samt hyrcykel under tiden för ett försäkringsärende.

Med en egen försäkring tar vi också bort administrationen för er som arbetsgivare när något händer. Hela försäkringsprocessen hanteras nämligen mellan den anställde och återförsäljaren och det blir aldrig några missförstånd kring vem som faktiskt är ansvarig för förmånscykeln.

Servicepaket

Servicepaketen är uppdelade i budgetar som man får disponera fritt under varje 12-månadersperiod, totalt 3 perioder under leasingperiodens 36 månader. Servicebudgeten kan användas för inspektioner och reparationer inkl. reservdelar. Budgeten kan utnyttjas hos alla våra ansluta återförsäljare. Eventuella servicegarantier från återförsäljaren som denne erbjuder till alla sina privatkunder gäller fortfarande, exempelvis är det vanligt att man erbjuder en fri service. 

Utöver tryggheten att ha ett servicepaket är fördelarna med att ha ett flera:

  1. Cykelförmånsavdraget kan användas även på service vilket medför skattemässiga fördelar
  2. En extra budget tillskjuts av BusinessBike på servicepremien vilket ger en större servicebudget att utnyttja
  3. Med ett servicepaket betalas service månadsvis istället för en större summa per servicetillfälle

Superenkelt att leasa

Ansök via denna länk, man förbinder sig inte till något och det kostar inget att registrera sig. 

BusinessBike Vorteilsrechner
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare