Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo
Specialized S-Works Turbo Levo

Specialized S-Works Turbo Levo

Produkt tillgänglig för beställning
168 999 kr
Inkl. moms
  • Levos helintegrerade Turbo Full Power 2.2-motor, 700Wh-batteri och avancerade MasterMind Turbo Control Unit levererar marknadsledande 90 Nm vridmoment och 565 watt kraft.
  • MasterMind Turbo Control Unit är din informationshub. Du kan anpassa displayen som du vill ha den, visa t.ex. exakt batterinivå i procent. Den har också vår helt nya MicroTune-funktion på styret. 
  • Levo har sex olika geometriinställningar, så att du kan finjustera prestanda för olika körstilar och terräng. Gaffelvinkeln kan justeras mellan 63 och 65,5 grader. Vevlagrets höjd kan finjusteras upp eller ner 7 mm. 
  • Levos 150 mm dämpning bak går mjukt över mindre gupp, dämpar hårda stötar, känns bottenlös och trygg i stora nedslag, men känns fortfarande otroligt responsiv i klättringar och när du trampar.
  • Levos S-storlekar baseras på vad som betyder mest – cyklistens storlek och körstil, inte grenmått. Sex storlekar, alla med liknande gaffelrörslängder och ramhöjd gör att du kan välja storlek baserat på vad som bäst passar din individuella stil.
Färg
  • BLKLQDMET/BLKCP
Storlek
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5
  • S6

 

Helt nya Levo levererar otrolig kraft, för att cykla fler stigar genom en oöverträffad kombination av cykelkänsla, kraft och räckvidd till fjärran. En 40-årig besatthet av att skapa de bästa mountainbikecyklarna kokas ner till detta. Redan när vi introducerade vår första Levo la den ribban för vad alla andra el-el-MTB strävar mot och den nya Levo höjer ribban ännu ett snäpp.

Det börjar med vår Turbo Full Power 2.2-motor och MasterMind Turbo Control Unit (TCU), som ger Levo en jämn och skarvlös förstärkning av din egen ansträngning – en fyrdubbling av din kraft ger dig valmöjligheterna att cykla var, när och hur du vill. Levo också spränger också gränserna för räckvidd genom att förstärka din egen ansträngning i upp till fem timmars cykling. Nu kan du cykla längre och utforska mer än någonsin förut. Och den optimerade ramen kan skryta med 150 mm skräddarsydd bakdämpning och justerbar geometri som levererar en unikt stabil och naturlig känsla. Stigen framför dig och cykeln under dig, för när allt kommer omkring är det känslan som räknas. Så är det ju.

När endast det bästa är gott nog har S-Works Levo utrustats med SRAM:s premier Eagle AXS AXX1-drivlina, funktionsspäckad FOX Factory-dämpning och superlätta, supertåliga Roval Traverse SL-hjul.

 

S-Sizing

S-Sizing baseras på det som betyder mest - cyklistens längd och stil, inte grenmått. Sex storlekar, alla med samma höjd på gaffelröret och ramhöjd från marken gör att du kan välja den storlek som bäst passar din individuella stil. Mindre siffror i S-storlekarna kommer att vara smidiga med sin kortare reach och framtriangel, medan större S-storlekar ger mer stabilitet och en rymligare känsla.

Gå ner en storlek för Gå upp en storlek för

Mer manövrerbarhet

Mer stabilitet

S-Sizing: Gå ner en storlek för Mer manövrerbarhet Gå upp en storlek för Mer stabilitet

 

Hitta Din S-Size

Det är enkelt att bestämma din S-storlek. Om du körde ett medium tidigare, kommer S3 att vara din motsvarande storlek. Men ... om du vill ha en mer lekfull känsla, kan du gå ner till en S2. Vill du ha en cykel som är mer stabil i högre hastigheter? Gå upp till en S4. Följande är exempel på tre cyklister, alla 173 cm, som valde tre olika storlekar.

113207010-1000
196625130809
Inga recensioner

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare