Giro Tor Spherical Mips
Giro Tor Spherical Mips
Giro Tor Spherical Mips
Giro Tor Spherical Mips
Giro Tor Spherical Mips

Giro Tor Spherical Mips

I Lager
2 799 kr
Inkl. moms

Tor™ Spherical Mips är utvecklad för de utövare som ställer högsta krav på säkerhet och funktion. Spherical Mips är en vidareutveckling av befintlig Mips och har en unik lösning med två skal av Expanded Polypropylen (EPP) som ger hög stötupptagningsförmåga av både små och stora krascher. Det inre skalet rör sig sfäriskt inuti det yttre skalet och ger utökad relativ rörelsedistans, vilken motverkar rotationsvåld mot hjärnan. Resultatet är en mycket komfortabel passform med effektiv stötupptagningsförmåga och ett slagtåligt ytterskal.

Specifikation
- Sömlös kompatibilitet med alla Giro-goggles

Certifiering 
CE EN1077

Storlekar
S: 52 - 55.5 cm
M: 55.5 - 59 cm
L: 59 - 62.5 cm

 

Spherical Technology

Sofistikerad vidareutveckling av det befintliga MIPS® System som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. MIPS® kan öka säkerheten markant och den dokumenterade effekten är medicinskt säkerställd. I detta utförande används två skal av Expanded Polypropylen (EPP) varav det inre skalet rör sig sfäriskt och ger 10-15 mm relativ rörelsedistans.

Färg
  • Mat Black
  • Mat Trail Green
Storlek
  • S
  • M
  • L

 
156081016-1000
196178017329
Inga recensioner

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare