Giro Grid Spherical Mips
Giro Grid Spherical Mips
Giro Grid Spherical Mips
Giro Grid Spherical Mips
Giro Grid Spherical Mips

Giro Grid Spherical Mips

I Lager
2 499 kr
Inkl. moms

Grid MIPS® med extremt lätt konstruktion för friåkning, ski touring och splitboarding. Grid har också MIPS Spherical teknik, vilket minskar rotationsenergin under viss yttre påverkan. Temperaturren kontrolleras med Thermostat Control™. Den är mycket bekväm med Polartec®-foder som torkar snabbt och har optimal andningsförmåga. 

Specifikation
- Sömlös kompatibilitet med alla Giro-goggles
- Avtagbara öronkuddar
- Förvaringspåse medföljer

Certifiering 
CE EN1077

Storlekar
S: 52-55.5 cm
M: 55.5-59 cm
L: 59-62.5 cm
XL: 62.5-65 cm

Spherical Technology

Sofistikerad vidareutveckling av det befintliga MIPS® System som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. MIPS® kan öka säkerheten markant och den dokumenterade effekten är medicinskt säkerställd. I detta utförande används två skal av Expanded Polypropylen (EPP) varav det inre skalet rör sig sfäriskt och erbjuder 10-15 mm relativ rörelsedistans.

Färg
  • Mat Black
Storlek
  • S
  • M
  • L

 

MIPS® Multi-directional Impact Protection System
Hjälmen har integrerat MIPS® System som kan öka säkerheten markant mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Mips kan öka säkerheten markant och den dokumenterade effekten är medicinskt säkerställd. Med MIPS® kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS® reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.

156081015-1002
768686330957
Inga recensioner

Betyg Kommentarer (0)

Inga kundbetyg just nu
Produkten finns nu bland dina favoriter
Produkten är tillagd för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sida. Det är bra va! Vill du inte det så avvaktivera cookies i din webbläsare